måndag 30 mars 2020

Artist talks på @gamleby_gf varje dag kl 13


Gamleby Folkhögskolas Gestaltande Fotografi livesänder varje dag en föreläsning av en samtida fotograf. Väldigt bra intiativ för alla fotointresserade.
Det började redan förra veckan med Hannah Modigh, Martina Hoogland Ivanow, Julia Lindemalm och Morgan Norman.
Den här veckan med start idag måndag är det Thom Bridge (@thom_bridge), Ulf Lundin (@flulundin), Mårten Lange (@mrtenlange), Fanny Beckman (@feckman), Ilkka Ranta (@ilkkafotograf) och Ewa Stackelberg (@stackelbergewa) som kommer berätta om sitt arbete som fotografer och konstnärer.

Thom Bridge är en svensk-engelsk konstnär, bosatt i London. Hans svenska rötter tog honom till praktik på Hasselblad Center och senare Akademin Valand där han tog sin master i fotografi. Thom kommer att prata om sin konstnärliga praktik, varför han startade nätverket Field/s Forum i London och hur det är att ta sig fram som fotograf och konstnär i London. Thoms verk har visats över hela världen, den första utställningen i Sverige han deltog i var Ny Nordisk 2010 på Hasselblad Center.

Föreläsningarna är ett samarbete med Gamleby Photo Grant och genomförs med stöd av Tjustbygdens sparbank och Gamleby Fotoskola.Föreläsningarna livesänds från Gamlebys instagramkonto varje dag kl 13.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar