torsdag 9 april 2020

Live från Bonniers Konsthall och nu kan du boka hela konsthallen till dig själv


Bonniers Konsthall kör live på facebook varje tisdag och torsdag kl 11, just nu från installeringen av Éva Mags utställning.
På deras facebook sida kan man också se de filmer som redan visats.

Just nu händer det en massa spännande grejer på konsthallen då konstnären Éva Mag är här och installerar sin stora separatutställning 'Det finns en plan för det här'. Följ arbetet bakom kulisserna varje tisdag och torsdag kl. 11:00 på Facebook Live eller på Instagram Live.
https://www.facebook.com/BonniersKonsthall/


På Bonniers Konsthall kan du också boka en tid så att du har hela konsthallen för dig själv.

Bonniers Konsthall har öppet men inget är som vanligt. Vi är ödmjuka inför den nya situation vi befinner oss i och för att kunna erbjuda ett tryggt besök har vi från och med torsdag 2 april fram till söndag 19 april öppet endast för fem gäster per timme.

Just nu visar vi två mindre utställningar, filmen Kivalina, The Coming Storm av Cooking Sections i samarbete med Andrea Bagnato, Helene Kazan och Hannah Meszaros-Martin samt det internationella filmprogrammet Artists´ Film International. I vår större utställningssal pågår omhängning.

Med ett bokat besök hoppas vi att du som besökare i lugn och ro ska kunna se utställningarna utan oro för en större mängd människor. Du anmäler ditt besök genom att mejla önskad tid och dag samt antal personer (max fem) till program@bonnierskonsthall.se

I vändande mejl får du info om när ni är välkomna. Skriv gärna om ni är intresserade av en kort introduktion till utställningen från våra värdar. Fri éntre.

Tider:
Onsdag
12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Torsdag – Söndag
12, 13, 14, 15, 16

Har du några frågor eller behöver du hjälp att boka tid så hör gärna av dig till oss!
08-736 42 55
program@bonnierskonsthall.se

https://bonnierskonsthall.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar