onsdag 13 april 2011

Kvällsvisning 15 april: Lars Daniel Rehn på Nordhems Konst visar sina målningar i UV-ljus

 
 
 
 
Lars Daniel Rehn på Nordhems Konst visar sina målningar i UV-ljus.den 15 april · 20:00 - 23:00
LARS DANIEL REHN
VERNISSAGE 26 MARS kl 12 – 16
The Invaders
Ett torgmöte äger rum under förvirrade former i en liten hamnby.  Människorna i byn har samlats runt föreläsaren.
- Mina vänner, vi måste förena oss med nybyggarna! Det är bäst för oss. De kommer med goda avsikter.  Vi kommer få fler arbetstillfällen och mer mat på borden. Ingen skall gå sysslolös och hungrig! Detta torgmöte är bara en bråkdel av de händelser som kommer att skaka det lilla snötyngda landet i fjärran den närmaste tiden.
Nybyggarna som mannen med mikrofon kallar dem, under sitt torgmöte, är i själva verket utomjordingar.  Utomjordingarna har kommit till det här landet för att exploatera marken och odla fram bränsle till den nya framtiden. Arbetarna vet detta, de har setts jobba febrilt i den undre världen med att lösa en trygg tillvaro åt folket.
Folket i de mindre, ännu ostörda, byarna ägnar inte många tankar åt vad som händer i resten av landet. Ovetandes väntar de ett trauma värre än när pengarna tog slut i början av förra seklet. Prästerna hyllar utomjordingarna och pratar om frälsaren. Kungen i landet är ursinnig på bönderna för att de omvänt drottningen till sin sida. Bönderna i sin tur är arga för att kungen tar för mycket plats i samhället. Polisen agerar lite efter sina egna tolkningar av vardagen och mer än en människa blir orättvist behandlad och utsatt för övergrepp. Trots det kommer polisen vara en del av motståndsrörelsen i kampen om landet när utomjordingarna visar sina rätta avsikter.
Det pågår en intensiv hjärntvätt av dessa människor. De allierade förslavar bönder och driver en suspekt lägerverksamhet i det glesbyggda landskapet. Inget ser ut att kunna stoppa dem. Möjligtvis en fotbollsmatch mellan Alien BK och Farmers FC…
/ LDR
NORDHEMS KONST
Nordhemsgatan 22, 413 06 Göteborg/Gothenburg Sweden
Telephone: +46 (0) 31 14 08 55
Magnus Winström Mobile: +46 (0) 702 14 29 37
nordhemskonst@gmail.com
www.nordhemskonst.com
GALLERY HOURS
Tuesday–Friday 12–6 pm, Saturday 12–3 pm or by appointment
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar