fredag 30 september 2011

Pappersgudarna Urpremiär 30 september 2011.

foto Anna Lamberg

Ja, nu kör vi, kom och kolla!! 

Pappersgudarna
 
Urpremiär fredagen 30 september 2011.

Varför finns vi? Vad innebär det att bli fri? Vad är vi villiga att offra i demokratins namn?

Världen håller på att falla sönder. Bland kasserade scenografidelar från Göteborgs teatrar, skärvor från tidigare berättelser om mod, kärlek, skuld och ansvar, möter vi fyra personer som alla hanterar de stora frågorna, men på helt olika sätt. Ledaren vill hålla ihop gruppen men skyr det annorlunda, Yogautövaren söker svaren i språken som ingen av de andra talar, medan Rebellen vägrar göra som alla andra om hon inte förstår varför. Pappan har gett upp och samlar istället på porslinshästar.

Pappersgudarna spelas i två versioner: på dagtid för barn från 10 år och på kvällar för vuxna. Urpremiär den 30 september 2011.

Manus - Aleksander Motturi Regi, scenografi & kostym - Ulla Kassius
Ljus - Åsa Holtz Ljud - Martin Fremling

Medverkande - Daniel Boyacioglu, Maral Nasiri, Eva Rexed & Ove Wolf.
- - - - - - -
Aleksander Motturi har skrivit dramatik, essäistik och en avhandling om Wittgenstein. I höst debuterar han med romanen Diabetikern. Ulla Kassius är en av Sveriges främsta scenkonstnärer som vi tidigare fått ta del av som scenograf i bl a The Mental States of Gothenburg på Angereds Teater samt Brott och Straff-projektet och Lille Kung Mattias på Backa Teater. Nu gör hon efterlängtad regidebut på Angereds Teater

Medverkande - Daniel Boyacioglu, Maral Nasiri, Eva Rexed & Ove Wolf.

Läs mer på www.angeredsteater.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar